Kentdeha – DEHA TV Radyo

“Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi Kuracağız!”

“Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi Kuracağız!”
9 views
19 Mart 2024 - 17:00

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu ve Acıpayam Belediye Başkan Adayı Ahmet Çetintaş Acıpayam’da halkla buluştu, vatandaşlara projelerini anlattılar.

Acıpayam Ovası Üretimle Şenlenecek!

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin “Üretim Devrimi Programı” sayesinde Acıpayam ovası üretimle şenlenecek dedi. Acıpayam’ın hem tarımsal hem de hayvansal üretim açısından büyük bir potansiyel taşıdığını belirten Çobanoğlu, üreticilerin desteklenmesiyle Acıpayam ve ülke ekonomisi büyük kazanç elde edecektir dedi.

Acıpayam ovasının ihya edilerek Türkiye’nin gıda ambarı olacağını ifade eden başkan adayı Mehmet Çobanoğlu, üretici kooperatifleri kurularak çiftçimizin ürünlerini değerlendireceklerini söyledi. Her yerde söylediğim gibi burada da söylüyorum. Satılan meralar geri alınacak çiftçi ve besicilerimizin kullanımına sunulacak diye sözlerini sürdüren Çobanoğlu Acıpayam’da Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını söyledi.

Vatan Partisi Acıpayam Belediye Başkan Adayı Ahmet Çetintaş da et ve süt ürünleri kompleksi kurarak hayvancılığı destekleyeceklerini, mobilya üretimini modern üretim koşullarına uygun hale getireceklerini ifade etti.