Kentdeha – DEHA TV Radyo

Zafer Partisi Başkan Adayları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Zafer Partisi Başkan Adayları Ziyaretlerini Sürdürüyor
14 views
20 Mart 2024 - 18:15

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin 3. Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

3. Sanayi Bölgesini Ziyaret Ederek Sıkıntıları Dinlediler

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin 3. Sanayi Bölgesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Adayı Nuri Dalyan “Bugün 3. Sanayi Bölgesindeyiz, esnaflarımızı ziyarete geldik. Kendileriyle uzun uzun görüştük. Ben de bir esnaf olarak esnaflarımızın dertlerini, sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. Adaylık sürecinde de bu dert ve sıkıntıları dikkate alarak projelerimizi buna göre belirledik. Belediyemiz döneminde her esnafımızı koruyacak, gereken destekleri sağlayacağız. 3. Sanayi Bölgesinden ayrılırken esnafımızın desteğini almanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan, “Esnaflarımızla görüşmelerimiz de, sıkıntılarını dinledik, çözüm yollarımızı paylaştık ve buradan güzel bir destekle ayrılıyoruz.” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin, “Esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde sanayi bölgesinde kendilerini rahatsız eden, işlerini engelleyen sığınmacılardan bahsettiler. Belediyemiz döneminde bu sorunu ortadan kaldıracağız.” dedi.