Kentdeha – DEHA TV Radyo

PAÜ, Prof. Dr. Volkan Yaylalı’yı Onurlandırdı

PAÜ, Prof. Dr. Volkan Yaylalı’yı Onurlandırdı
6 views
22 Mart 2024 - 21:16

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’ya, Tıp Fakültesi tarafından plaket verildi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yaylalı, “Yaklaşık 30 yıl hizmet ettiğim ikinci yuvam olan PAÜ tarafından onurlandırılmış olmaktan çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Prof. Dr. Yaylalı: Onurlandırılmış Olmaktan Dolayı Çok Mutluyum

Pamukkale Üniversitesi emekli öğretim üyeleri için plaket töreni düzenledi.

PAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene yoğun katılım olurken, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’da plaket alan isimlerde arasında yer aldı.

PAÜ’nün ilk Başhakemi Prof. Dr. Yaylalı plaketini PAÜ Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen ve TIP Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Özdel’in elinden aldı.

“Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi emeklilik töreninde onurlandırılmış olmaktan dolayı çok mutluyum” diyen Prof. Dr. Volkan Yaylalı, “PAÜ, fiilen 1994 yılında hizmete başladı. Bende o dönemde 1994-1995 yıllarında PAÜ Hastanesi kurucu başhekimliği yaptım. Prof. Dr. Arif Akşit ilk rektörümüzdü. Temeller o günlerde atılmış ve çok önemli bir ekip kurulmuştu. PAÜ bugünlere geldi ve ülkemizin en önemli merkezlerinden biri oldu. Bu törene emeği geçen başta sevgili dekanımız Prof. Dr. Osman Özdel olmak üzere herkese teşekkürü borç bilirim. Görev yapan tüm akademisyen arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.