Kentdeha – DEHA TV Radyo

“Seçime ve Belediye Yönetimine Hazırız”

“Seçime ve Belediye Yönetimine Hazırız”
13 views
29 Mart 2024 - 11:04

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım seçime ve belediye yönetimine hazır olduklarını söyledi. Yıldırım, Acıpayam’da yoğun bir çalışma yürüttüklerini; projelerini, Acıpayam’a dair hayallerini ve yapmak istediklerini tüm mahallelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti.

Levent Yıldırım Acıpayam’a Dair Yapmak İstediklerini Anlattı

CHP Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım seçime ve belediye yönetimine hazır olduklarını söyledi.

Yıldırım “Sen Varsan Tamam!” diyerek yürüdüğümüz yolda geldiğimiz noktadan çok mutluyuz. Bizler öyle büyük vaatlerle yola çıkmadık. Acıpayam’ın ihtiyaçlarını çok iyi çalıştık, çözümleri doğru belirledik. Acıpayam’ın potansiyelini ve fırsatlarını biliyoruz. Bereketli ilçemizin üretimini ülkemize tanıtmak; üreten vatandaşımızın yanında ve onlara destek olmak, Acıpayam’ı yaşamak için cazip bir ilçeye dönüştürerek gençlerimizi burada tutmak istiyoruz. Tarımla, hayvancılıkla, turizmle kalkınan ve büyüyen bir Acıpayam istiyoruz. İlçemizi kültür ve sanat faaliyetleri ve sosyal donatıları ile insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı; çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri için imkanları seferber ettiğimiz; çalışan ve geliştiren bir halkın yaşadığı bir ilçe olmak istiyoruz. Acıpayam umut dolu gençlerin yuvası olsun istiyoruz. Yaşlılarımızın hayatla iç içe olduğu; özel ihtiyaçlı bireylerimize tüm imkanların sağlandığı, hatta bunun ilçe hayatının olağan bir düzeni olacağı bir Acıpayam hayal ediyoruz. Acıpayam’da yaşayan her canlının mutlu olduğu, sokak hayvanlarının güvende yaşadığı, insanlarının kazandığı ve refah içinde olduğu bir Acıpayam istiyoruz. Acıpayam’ı vatandaşlarımızla birlikte yönetmek, kent konseyleri ile halkımızın sesini duyurmak; hemşehrilerimizle omuz omuza ilçemizi hakettiği yere taşımak en büyük hayalimiz. İnsanca yaşamak, eşit ve adil bir yönetim, herkesin sesi olmak, her canlıya sahip çıkmak dileğimiz.” ifadelerini kullandı.

Bunların yanında belediyecilik hizmetlerinin de zaten görevleri olduğunu ve hiçbirini aksatmayacaklarını sözlerine ekleyen Levent Yıldırım; vatandaşlarının Acıpayam için en doğru seçimi yapacağından emin olduklarını söyleyerek 31 Mart Pazar günü herkesi demokrasi görevini yerine getirmek için sandığa gitmeye çağırdı.