Kentdeha – DEHA TV Radyo

Türkay Berberoğlu’ndan Pamukkale’ye Çağrı!

Türkay Berberoğlu’ndan Pamukkale’ye Çağrı!
11 views
29 Mart 2024 - 17:06

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Pamukkale ilçesi halkına seslendi. Başkan Adayı Beberoğlu “Başkan seçilirsem, 1 Nisan sabahı ilk iş makam odasının kapısı sökülecek” dedi.

Berberoğlu: Hizmete Aç Olan Bizimle Gelsin

Seçim kampanyası sürecinde yoğun ziyaretlerde bulunarak, vizyon projelerini paylaşan Pamukkale ilçesi Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, ilçe sakinlerine seslendi.

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun bıraktığı yoldayız. O kapıları çalmayın demişti. Biz bir kademe daha atladık. Herhangi bir siyasi partiye kayıtlı insanımıza veya oy veren seçmenimize eşit davranmanın birinci kademesi, o kapıların söküldüğü gündür” diye açıklamasına başladı.

“Kapısız makam odası, Türkay Berberoğlu’nun herkese kapısının açık olduğu anlamına gelir. Tek niyetim, hayalim, ilçeme beş yıl boyunca düzgün bir hizmet vermek” diyen Başkan Adayı Berberoğlu, “Sahada olmak, onların yanında olmak. Bu bir proje değil, olması gereken, Türk halkının ve bütün bürokratların yapması gereken. Herkese söz veriyorum. Kapı herkese açık. Yorulsam da açık olacak. Bitkin düşsem de açık olacak. Onları dinlemeden onların işlerini çözmeden o belediyeden ayrılmayacağım” dedi.

Başkan seçilmesi halinde, 1 Nisan sabahı ilk iş makam odasının kapısını sökmek olacağını hatırlatan Berberoğlu, “Denizli’nin en ulaşılabilir belediye başkanı olacağımın ispatı üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu milyonlarca kartviziti ilçe sakinlerimize bizzat ben dağıttım. Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek” dedi.