Kentdeha – DEHA TV Radyo

Otobüs Bileti Fiyatlarına Zam Geldi

Otobüs Bileti Fiyatlarına Zam Geldi
10 views
07 Nisan 2024 - 15:55

Denizli’de akaryakıta yapılan son zamların ardından şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına Ramazan Bayramı öncesinde bir zam daha geldiği duyuruldu. Denizlili vatandaşlar, yaklaşan bayram öncesi seyahat planlarını yaparken, bilet fiyatlarındaki büyük artışla karşılaştı.

Denizli-İstanbul Bilet Fiyatları 1100 Liraya Çıktı

Denizli otogarında yoğun bir hareketlilik yaşandı ve biletler kısa sürede tükendi. Firmalar, talebi karşılamak adına ek seferler düzenlemeye başladılar. Ancak yoğun talep sonrasında bilet fiyatlarına da zam yapıldı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine veya tatil bölgelerine gitmek isteyen vatandaşlar, bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikâyetçi oldu.

Son zamla birlikte, Denizli-İzmir otobüs biletleri 420 liraya yükseldi. Bazı firmaların ise 300 liradan satış yapması, fiyat farklılıklarına anlam verilememesine sebep oldu. Denizli-İstanbul bilet fiyatları ise 1100 liraya çıktı.

Denizli-İstanbul bileti fiyatlarındaki artışla birlikte, Denizli-Ankara bileti fiyatları 575 liraya, Denizli-Antalya bileti fiyatları 355 liraya, Denizli-Aydın bileti fiyatları ise 260 liraya yükseldi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin