Kentdeha – DEHA TV Radyo

Önce Sıcaklık, Sonra Yağış

Önce Sıcaklık, Sonra Yağış
4 views
15 Nisan 2024 - 15:54

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı yeni hafta tahmin raporunda sıcaklık yükselişiyle ilgili açıklama gelirken gök gürültülü sağanak yağış geçişleri için de gün verilerek uyarı geldi.

Termometreler 31 Dereceye Ulaşacak, Sağanak Yağış Geçişleri Bekleniyor

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde termometreler hafta içerisinde yükselişini sürdürürken perşembe günü için yapılan yağış uyarısıyla birlikte sıcaklık düşüşe geçecek.

Salı günü sıcaklık sabah saatlerinde 13 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde termometreler az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 31 derece seviyelerinde seyrediyor.

Çarşamba günü sabah saatlerinde termometreler 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gök gürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 29 derece seviyelerinde ölçülecek.

Perşembe sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yüzünü gösteren gök gürültülü sağanak yağış geçişleriyle ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Cuma günü sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu hava ile birlikte termometreler en yüksek 28 derece seviyelerinde ölçülecek.

Cumartesi günü sıcaklık en yüksek 28 derece olurken gök gürültülü sağanak yağış geçişleri etkili olması bekleniyor.