Kentdeha – DEHA TV Radyo

Acılı Baba İsyan Etti; “Aileye Sahip Çıkacağız”

Acılı Baba İsyan Etti; “Aileye Sahip Çıkacağız”
9 views
26 Nisan 2024 - 12:45

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a hediye ettiği motosikletin takdimi sırasında acılı bir babanın feryadı bir anda ortalığın karışmasına neden oldu. Geçtiğimiz ay Nazilli’de 17 yaşındaki kızı öldürülen acılı baba, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e isyan etti.

Genel Başkan Özel: Aileye Sahip Çıkacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a hediye ettiği motosikletin takdimi sırasında acılı bir babanın feryadı bir anda ortalığın karışmasına neden oldu.

Geçtiğimiz ay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde eski sevgilisi olduğu öne sürülen kişi tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Aslan’ın babası Hilmi Aslan tören sırasında birden “17 yaşında kızım öldürüldü. PKK’lılar öldürdü. Nerede devlet, nerede adalet?” diye bağırdı.

Kalabalık başlangıçta ne olduğunu anlayamadı. Aslan’a müdahale edilmek istendi fakat o sırada kızının bir cinayete kurban gittiği anlaşılarak Özel ile görüşmesi sağlandı.

Kızının işyerinde başından silahla vurulduğunu belirten Hilmi Aslan, “Destek çıkan yok” dedi. Öldürülen genç kızın annesi de “Kızımı korusalardı şu anda hayatta olacaktı” dedi.

Acılı baba “İşim yok gücüm yok. Ben kepçe operatörüyüm. Belediyeye geliyorum iş için, işçi çıkaracağız diyorlar. Benim böyle mi olmam lazım? Evim kira ekmek alacak param yok” dedi.

Bu sözler üzerine CHP Lideri Özel, “Biz belediyeyi alalı 10 gün oldu. Daha bir tane işçi almadık. Öncelikle seni işe alacağız, hiç sıkıntı yok. Sahip çıkacağız. Biz kimseyi geride bırakmadık seni mi bırakacağız?” diye yanıt verdi.

Özel programın devamında kalabalığa bilgi vererek, “Az önce kızları, erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülmüş acılı bir aile geldi. Daha önce gelmiş iş istemişler belediyeye ulaşamamışlar. Başkanımız ilk kez konuya dâhil oldu. Bundan sonra gereken yapılacak. Elimizden geleni yapacağız” dedi.