Kentdeha – DEHA TV Radyo

CHP Genel Başkanı Özel, Başkanlarla Buluştu

CHP Genel Başkanı Özel, Başkanlarla Buluştu
8 views
26 Nisan 2024 - 11:02

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi program ve halk buluşması kapsamında dün akşam Denizli’ye geldi. Genel Başkan Özel, kentteki belediye başkanları ile toplantı yaptı, izlenmesi gereken yolu gösterdi. Sabah saatlerinde ziyaretlerine başlayan Genel Başkan Özel, ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Seçim öncesi İl Başkanı Horzum’a “Büyükşehir belediyesini kazan, kırmızı motor benden” sözü veren CHP Lideri Özgür Özel sözünü tuttu. İkili il binası önünden kırmızı motosiklet ile belediyeye geçtiler.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’ye Geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi program ve halk buluşması kapsamında Denizli’ye geldi.

Çardak Havalimanı’nda TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve belediye başkanları tarafından karşılandı.

Özel, ilk olarak partisinin Çardak İlçe Başkanı Cemil Kara, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner’i makamında ziyaret etti.

Daha sonra Denizli’de kalacağı otele geçen Özel burada kentteki tüm belediye başkanları ile bir toplantı yaptı. Toplantıda kazanılan belediyelerde yapılması planlanan hizmetler ve uygulanması istenen yol masaya yatırıldı.

Özel, bu sabah da CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Özel’i partililer karşıladı. İl Yönetim Kurulu üyesi Melike Coşkun özele çiçek takdim etti. Daha sonra Özel ve beraberindekiler İl Başkanı Ali Osman Horzum’un makamına geçti.

Denizli’de alınan seçim başarısına değinen Genel Başkan Özel, seçim başarısı olarak CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a motosiklet hediye ettiğini hatırlatarak, teslim etti.

Renkli görüntüler yaşanırken İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Genel Başkan Özgür Özel, daha sonra kasklarını takarak Kırmızı Vespa’ya bindi. Alkışlar ve kalabalık eşliğinde motosikleti Gazi Bulvarı üzerinden Denizli Büyükşehir Belediyesi binasına sürdüler.

Kırmızı Vespa’ya 20 BN 919 plakasının takılı olduğu görüldü. Plakanın üstündeki “Sayın Genel Başkanım Özgür Özel sağ olsun” yazısı dikkat çekti.