Kentdeha – DEHA TV Radyo

Genç Hekim Trafik Canavarı Kurbanı Oldu

Genç Hekim Trafik Canavarı Kurbanı Oldu
34 views
12 Mayıs 2024 - 12:12

Servergazi Devlet Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 32 yaşındaki Fatma Huz’un kullandığı otomobil, otobanda ters yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Genç hekim hayatını kaybetti.

Kazada İngiliz Arkadaşı Da Ağır Yaralandı

Denizli’yi yasa boğan kaza dün akşam saatlerinde İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşandı. Servergazi Devlet Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan 32 yaşındaki Fatma Huz, 20 AID 355 plakalı otomobili ile Denizli’ye dönüş yapıyordu.

Otobanda M.E.D.’nin kullandığı 27 AAL 924 plakalı otomobilin ters yönden ilerlediği ve iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı öğrenildi.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri iki araç sürücüsünün de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Huz’un kullandığı araçta bulunan İngiliz uyruklu arkadaşı William Micheal T. ise ağır yaralı olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Kısa süre önce ihtisasını tamamlayarak Servergazi Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Huz’un cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Acıpayam’a getirilerek burada toprağa verilecek.