Denizli’de polisin şüphelenerek durdurduğu motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Şüpheli Sürücü Gözaltına Alındı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı kontrole takılan şüphelinin ehliyetsiz, kullandığı motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı.
Vatan Bulvarı’nda uygulama yapan polis ekipleri şüphe üzerine bir motosiklet sürücüsünü durdurdu. Yapılan kontrollerde sürücü Hüseyin A.’nın ehliyeti olmadığı, motosikletin çalıntı olduğu ve plakanın başka motosiklete ait olduğu anlaşıldı.
Şüpheli sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, çalıntı motosiklet ise Yediemin Deposuna çekildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Denizli’de Çamurlu Yağış Bekleniyor
CHP Denizli Heyeti Ankara’da
Bedelli Askerlik Ücretine Zam: 416 Bin 361 Lira
Gözler Ödeme Takviminde
Denizli Valiliği: “Paylaşımlar Asılsız”
Denizli’de Etkinlikler İptal Edildi
Denizlili Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu
