Denizli’nin Güney ilçesi gece saatlerinde 4.0 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Yerin 7.6 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.
Denizli’de Gece Yarısı Deprem Yaşandı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Güney ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi olduğu belirtildi. Saat 03.01’de meydana gelen ve 4.0 şiddetinde olduğu kaydedilen deprem, özellikle Güney ilçesinde paniğe neden oldu.
Ertuğrul Mahallesi’nde dün gece saat 22.00’de 2.1 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedilmişti. 4.0 büyüklüğündeki sarsıntının ardından saat 03.08’de ise 2.0 şiddetinde bir artçı deprem daha meydana geldi. Depremlerde herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığı açıklandı.

Acıpayam’da Kaza: 6 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirdi
Motorine 1 Lira 74 Kuruş Zam!
Kayıp Ayşen Begdeda Dosyasında Yeni Gelişme
Karaca: “Gençliğin Umudu Türkiye’nin Geleceğidir”
Kurban Bayramı Öncesi Denetimler Sürüyor
Denizli, Kira Artışında Ülke Ortalamasının Altında
Tutuklamalar Sonrası Başkan Şeniz Doğan’dan Açıklama
