Denizli, İstanbul ve İzmir’de internet üzerinden oto yedek parça dolandırıcılığı yapan şahıslara yapılan operasyonda yakalanan 11 şüpheliden 7’si tutuklandı.
Yakalanan 11 Şüpheliden 7’si Tutuklandı
İl Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, Teknik Takip Büro Amirliği ve Analiz Büro Amirliği ekiplerince internet üzerinden oto yedek parça satış vaadi ile dolandırıcılık ile yasadışı sanal bahis oynattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. 7 Ocak’ta İzmir merkezli İstanbul ve Denizli illerinde eş zamanlı operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, cep telefonu ve dijital materyale el konuldu.
Emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edilen 4 şüpheli serbest kalırken, 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yeni Parti’de İlçe Kongreleri Başlıyor
Kıbrıs Gazisi Osman Kılınç Hayatını Kaybetti
Denizli Dahil 8 İlde Dolandırıcılık Operasyonu
Buldan’da Bağ Evine Uyuşturucu Operasyonu
Acıpayamlı Voleybolculardan Büyük Başarı
5 Gündür Aranan Kayıp Alzheimer Hastasından Acı Haber
Aydın-Denizli Otoyolu’nda Feci Kaza: 3 Ölü
