Tavas Belediyesi tarafından ilçede bulunan tüm galericileri bir çatı altında toplayacak oto galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Tavas’ta hayata geçireceğimiz galericiler sitesi için çalışmalar başladı. Bizim yakıtımız emek, sermayemiz insan. Hizmet etmek için varız, konuşarak değil, üreterek yol alırız” ifadelerini kullandı.
Başkan Kadir Tatık: Üreterek Yol Alıyoruz
Tavas Belediyesi, Tavas galerici esnafını modern ve güvenli bir çatı altında toplayan ve sektörel bir merkez oluşturacak Tavas Belediyesi Galericiler Sitesi çalışmalarına başladı.
Proje kapsamında ikinci el otomotiv pazarlarının kent dışında tek bir mekânda toplanması ve sektörel bir merkez oluşturulması hedefleniyor.
Tavas Belediyesi Galericiler Sitesi projesini sosyal medya hesabından duyuran Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Tavas’ta hayata geçireceğimiz galericiler sitesi için çalışmalar başladı. Bizim yakıtımız emek, sermayemiz insan. Hizmet etmek için varız, konuşarak değil, üreterek yol alırız” ifadelerini kullandı.



Denizli’de Sevilen Lokantacı Hayatını Kaybetti
Emekliden Geçim Sıkıntısı Eylemi
CHP İl Binasına Önemli Ziyaret
Denizli’de Doğalgaz Sayaçlarını Yenilemeyene Büyük Ceza!
Okul Karşılığı 160 Milyon Liralık 3 Arsa
Bahis Skandalı Denizli’ye Sıçradı
Özel Hastaneler İçin Yeni Düzenleme
