Denizli’de ormanlık alanın içinde bağ evi bulunan bir vatandaş kaynak yaparken, kıvılcımların etkisiyle yangın meydana geldi. Bölgeye sevk edilen ekipler alevleri, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına aldı.
Yangın, Pamukkale ilçesi Tekkeköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ormanlık alanın içinde bağ evi olan bir vatandaş kaynak yaparken, kaynaktan çıkan kıvılcımlar alanda bulunan kuru otlara sıçradı. Hızla yayılan yangın bölgede bulunan hurdaları tutuşturdu. Vatandaşın kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştığı yangın hızla büyüdü. Ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye orman, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.
Bölgeye gelen orman ve itfaiye ekipleri, bahçede çıkan yangının ormana sıçramaması için yoğun çalışma başlattı. Ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınan yangın için soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangında yaralanan veya hayatını kaybeden olmadığı belirtildi.

Acıpayam’da Kaza: 6 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirdi
Motorine 1 Lira 74 Kuruş Zam!
Kayıp Ayşen Begdeda Dosyasında Yeni Gelişme
Karaca: “Gençliğin Umudu Türkiye’nin Geleceğidir”
Kurban Bayramı Öncesi Denetimler Sürüyor
Denizli, Kira Artışında Ülke Ortalamasının Altında
Tutuklamalar Sonrası Başkan Şeniz Doğan’dan Açıklama
