Kentdeha – DEHA TV Radyo

CHP Serinhisar’da Zafer Karakaya’nın

CHP Serinhisar’da Zafer Karakaya’nın
19 views
25 Eylül 2025 - 13:38

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Serinhisar ilçe kongresi iki aday arasında geçti. Delegeler yeni dönemde Ayşegül Karakaya’ya görev verdi.

Partinin İkinci Kadın İlçe Başkanı Oldu

CHP Denizli Örgütü’nde 13 Eylül’de başlayan ilçe kongreleri devam ediyor. Dün partililer Serinhisar ilçe yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Serinhisar İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Ramazan Ekiz aday olmadı. Yeni dönem için Ayşegül Karakaya ve İsmail Parça yarıştı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da kongreyi izledi. İl Başkanı Horzum yaptığı konuşmada, CHP’nin hak ettiği günlere ulaşması için örgütle birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Milletvekili Karaca, “Serinhisar ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Bugüne kadar emek veren ilçe başkanımız Ramazan Ekiz ve yönetimine teşekkür eder, iktidar yolunuzda mücadele edecek olan başkan ve yönetimine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimlerde Ayşegül Karakaya ve yönetimi delegelerin desteğini alarak Serinhisar’ın yeni ilçe başkanı oldu. Karakaya’yı rakibi İsmail Parça tebrik etti.

Acıpayam İlçe Başkanı Hazal Somkaya’nın ardından Karakaya partinin yeni dönemde ikinci kadın ilçe başkanı oldu.