Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü uzmanları okulların açılması ile birlikte 400 okul servisi şoförüne eğitim verdi.
Trafik Güvenliği ve Trafik İşaretleri Konularında Bilgi Verildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü okul servis şoförlerini eğitimden geçirdi. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleştirilen eğitimlerden 400 okul servis şoförü ve rehber personel katıldı.
Eğitimlerde okul servis araçlarında aranan şartlar ve sorumluluklar, trafikte sürüş psikolojisi, trafik güvenliği, servis aracı denetimleri, trafik adamı ve trafik işaretleri gibi konularda bilgi verildi.
Yapılan açıklamada okulların açılması ile birlikte öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla eğitimlerin gerçekleştirildiği kaydedildi.

“Omuz Omuza Yürüyümeye Devam Edeceğiz”
Denizli’de Yakalanan “Selçuksports” Yöneticisi Tutuklandı
Sigaraya Zam: En Ucuzu 105 Lira Oldu
Denizli’de 11 Bin Kişi Okuma Yazma Bilmiyor
İndirim Sevinci Kısa Sürdü, Zam Yolda!
CHP’li 111 Milletvekilinden Olağanüstü Kurultay Çağrısı
CHP Kurultay Soruşturmasında Denizli’de İnceleme
