Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama yılı başladı. Cumhuriyet Halk Partisi daha önceden açıkladığı gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken salona girmedi.
Yeni yasama dönemine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplandı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, meclisin yeni yasama döneminde önemli işler başaracaklarını belirterek “Son günlerde meşruiyet tartışmaları yapılıyor. Gerçek meşruiyet TBMM’sidir. Gerisi boştur” diye konuştu.
CHP Sıraları Boş Kaldı
CHP, son dönemde yaşanan belediye başkanları ve partilerine yönelik operasyonlar ile partinin kongrelerine ilişkin yargı müdahalesine tepki olarak özel oturuma katılmama kararı vermişti.
Bu doğrultuda CHP’li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamadı ve konuşmasını dinlemedi.
Diğer yandan CHP’nin Meclis açılış boykotu kararını, TBMM’de vekilleri bulunan TİP ve EMEP’in desteklediği bildirildi.

Denizlispor’dan Kulüplere İş Birliği Çağrısı
Acıpayam Belediyesi’nden İddialara Açıklama
İl Kültür Ve Turizm Müdürü Özel’den Görevi Bırakma Kararı
Zincir Marketlerde Yeni Dönem: Fiyatlar Tek Tuşla Değişecek
Denizli’de Özgür Özel İzdihamı
Denizli’de AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayatını Kaybetti
YKS Nedeniyle Dev Ekranlarda Maç Yayınına Kısıtlama
