Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara cevap vererek AK Parti Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yavuz Aki’yi ve beraberindekileri CHP’ye davet etti.
Merkezefendi Belediye Meclisi’nin 2025 yılı Ekim ayı toplantısı birinci birleşimi, Başkan Şeniz Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Doğan, toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce, kendisi ve belediye yönetimi hakkında basında ve sosyal medyada çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğan, son dönemde kulislerde gündeme gelen AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.
Hakkındaki dedikodularla ilgili konuşan Doğan, şunları kaydetti: “Şimdi asıl magazinsel konu. Buna cevap verip vermemeyi kendimce de çok düşündüm. Hatta sağ olsun basın mensubu arkadaşlarımızdan beni çok arayan oldu; “Başkanım, buna bari cevap verin” diye. Buna cevap vermek bile benim için bir züldür arkadaşlar. Bu bir yere gelip geçme meselesi, adını bile söylemek istemiyorum. Ama ben onları anlıyorum. Halkın bu kadar sevgisini kazanan, bu kadar gönüllere giren bir belediye başkanı var ve güzel işler yapan, güzel projeler yapan, burada güzel insanlar var, çalışan güzel insanlar var ve güzel işler var. Aslında onlar da beni çok seviyorlar, biliyorum. Bu sevgiden oluyor, bu çok sevgiden oluyor. Ama ben bu sevgiyi karşılıksız bırakmak istemiyorum Yavuz Bey, o yüzden umudun partisi, geleceğin partisine CHP’ye bu sözleri çıkartanları davet ediyorum. Sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Ben asla aklımdan bile geçmez, adını bile anmam. Ama dediğim gibi, bizim kapımız, gönlümüz açık. İnsanlar yanlış yapabilir, doğruyu hep birlikte zaten buluruz. Biz yine çalışmaya devam ediyoruz.


YSE Kavşağında Kaza: 1 Yaralı
Vekillerin Tekne Turu: Işıklı Gölü Nilüfer Sezonu Açıldı
İşkur’dan Engelli ve Eski Hükümlülere Dev Hibe
“O Linke Tıklamayın” Uyarısı: Emeklilere Sms Dolandırıcılığı
Döviz Dönüşüm Desteği Uzatıldı
Pamukkale Antik Havuz 16 Ay Sonra Yeniden Açıldı
Denizli Protokolünden 1 Mayıs Mesajları
