Denizli’de eğlence mekânında başlayan tartışma sonrası 22 yaşındaki M.T., sanayi sitesinde 33 yaşındaki U.Ç.’nin otomobiline pompalı tüfekle ateş etti.
Denizli’nin Kale ilçesinde, Cevherpaşa Mahallesi Hastane Caddesi’ndeki bir eğlence mekanında M.T. ile U.Ç. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü; taraflar çevredekilerce ayrıldı. Olaydan bir süre sonra M.T., Uluçam Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde babasına ait boya dükkânına U.Ç.’yi çağırdı. İşyerine otomobiliyle gelen U.Ç.’ye M.T. pompalı tüfekle ateş etti.
Saldırının ardından U.Ç. olay yerinden ayrılarak polis merkezine gidip şikâyette bulundu. M.T. ise silahı polise teslim etti; ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Şeniz Doğan: Belediye Meclisi’ndeki Dengeler İçin CHP’de Kalıyorum
Acıpayam’da Lavantalar Ziyaretçilerini Bekliyor
Gazi Erdal Özdemir Hayatını Kaybetti
Yargıtay’dan Emsal Boşanma Kararı
Denizli’de Termometreler 42 Dereceyi Gösterecek
Babadağ Belediyesi Spor Tesisi ve Futbol Sahası Açılıyor
Halis Ödel CHP’ye Veda Etti
