Denizli’de eğlence mekânında başlayan tartışma sonrası 22 yaşındaki M.T., sanayi sitesinde 33 yaşındaki U.Ç.’nin otomobiline pompalı tüfekle ateş etti.
Denizli’nin Kale ilçesinde, Cevherpaşa Mahallesi Hastane Caddesi’ndeki bir eğlence mekanında M.T. ile U.Ç. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü; taraflar çevredekilerce ayrıldı. Olaydan bir süre sonra M.T., Uluçam Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde babasına ait boya dükkânına U.Ç.’yi çağırdı. İşyerine otomobiliyle gelen U.Ç.’ye M.T. pompalı tüfekle ateş etti.
Saldırının ardından U.Ç. olay yerinden ayrılarak polis merkezine gidip şikâyette bulundu. M.T. ise silahı polise teslim etti; ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Karaca’dan Acil Önlem ve Destek Çağrısı
400 Milyon Dolar Barajı Aşıldı
Ehliyet Kurslarına Zam Kapıda!
Denizli’nin Yerel Sesi Cemil Çağdaş Yaşamını Yitirdi
Denizli’de Oto Galeride Korkutan Yangın
Diş Hekimi Özgür Özcan Evinde Ölü Bulundu
Denizli’de Afet Riskleri Masaya Yatırıldı
