Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentler Heyeti, Denizli programı kapsamında üç gün içinde 16 belediye başkanıyla bir araya geldi. Heyet, belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve projeleri yerinde inceleyerek kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Evrim Karakoz’un da yer aldığı heyet, belediyelere yönelik 35 maddelik değerlendirme formu üzerinden inceleme gerçekleştirdi. Görüşmelerde personel yapıları, bütçe tahsilat oranları, stratejik plan hedefleri ve idari işleyişe ilişkin ayrıntılı veriler talep edildi.
Ziyaretler kapsamında belediyelerin uygulamaları incelenirken, özellikle dirençli kent hedefleri doğrultusunda güçlü yönler ve geliştirilmesi gereken alanlar raporlandı. Heyetin çalışmasının, önümüzdeki dönemde hazırlanacak kapsamlı yerel yönetimler değerlendirme raporuna temel oluşturması bekleniyor.

Özel’in Yeni Parti Hamlesinde Geri Sayım: Şeref Arpacı Da Listede
1 Temmuz’dan Bu Yana Motorine 9 Lira 72 Kuruş Zam Geldi
39 İlde Siber Suç Operasyonu: 669 Şüpheli Yakalandı
77-80 Yılları Babadağ Belediye Başkanı Tuncay Özdemir Vefat Etti
YKS Sonuçları Açıklandı: Tercihler 29 Temmuz-10 Ağustos
Çocuk Acil ve Kadın Doğum Yeni Binaya Taşınıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Denizli’ye 4 Personel Alacak
