Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentler Heyeti, Denizli programı kapsamında üç gün içinde 16 belediye başkanıyla bir araya geldi. Heyet, belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve projeleri yerinde inceleyerek kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Evrim Karakoz’un da yer aldığı heyet, belediyelere yönelik 35 maddelik değerlendirme formu üzerinden inceleme gerçekleştirdi. Görüşmelerde personel yapıları, bütçe tahsilat oranları, stratejik plan hedefleri ve idari işleyişe ilişkin ayrıntılı veriler talep edildi.
Ziyaretler kapsamında belediyelerin uygulamaları incelenirken, özellikle dirençli kent hedefleri doğrultusunda güçlü yönler ve geliştirilmesi gereken alanlar raporlandı. Heyetin çalışmasının, önümüzdeki dönemde hazırlanacak kapsamlı yerel yönetimler değerlendirme raporuna temel oluşturması bekleniyor.



Karaca’dan Acil Önlem ve Destek Çağrısı
400 Milyon Dolar Barajı Aşıldı
Ehliyet Kurslarına Zam Kapıda!
Denizli’nin Yerel Sesi Cemil Çağdaş Yaşamını Yitirdi
Denizli’de Oto Galeride Korkutan Yangın
Diş Hekimi Özgür Özcan Evinde Ölü Bulundu
Denizli’de Afet Riskleri Masaya Yatırıldı
