Denizli’de milyonlarca konutta kullanılan 2014-2019 üretimi eski doğalgaz sayaçlarını yenilemeyen aboneler, 31 Aralık 2025’ten sonra yapılacak denetimlerde “damga süresi geçmiş ölçü aleti kullanma” nedeniyle 10 bin TL’ye varan cezalarla karşılaşacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın uyarısına göre, sayaçların sökümü ve muayenesi geçerli yeni sayaçlarla değiştirilmesi tamamen abonelerin sorumluluğunda.
Vatandaşların şubat ayı sonuna kadar il müdürlüklerine başvurarak sayaç değişikliği bildiriminde bulunması gerekiyor. Muayeneler, Bakanlık yetkilileri tarafından kullanıcıların anlaşacağı servislerde yapılacak ve bildirimde bulunmayan ya da eksik işlem yapan abonelere idari yaptırım uygulanacak.
Denizli’de uyarının dikkate alınması hem ceza riskinin ortadan kalkması hem de güvenli doğal gaz kullanımı açısından büyük önem taşıyor.



AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu’nun Acı Günü
28 Yaşındaki Genç, Şeker Hastalığına Yenik Düştü
Denizli’de Şehir İçi Ulaşımda Zamlı Tarife Başladı
Mimarlar Odası’nda Başkan Panayır
Merkezefendi’den Dev Galibiyet!
