Ege Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı ve Önceki Dönem Nikfer Belediye Başkanı İbrahim Afatoğlu ile Önceki Dönem Honaz Belediye Başkanı Mesut Öner’in öncülüğünde Denizli’de dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. “Merkez Sağ” geleneğinden gelen çok sayıda siyasetçinin katıldığı etkinlikte, siyaset dünyasının tecrübeli isimleri kahvaltı programında bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde geçen programda geçmiş dönem tecrübeler paylaşıldı, güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu buluşmada, farklı dönemlerde görev yapmış milletvekilleri, belediye başkanları ve merkez sağın önemli temsilcileri yer aldı.
Kahvaltıya katılan isimler arasında; 16, 20 ve 21. dönem Denizli Milletvekili Mustafa Kemal Aykurt, önceki dönem Denizli Belediye Başkanları Ali Aygören ile Osman Zolan, önceki dönem belediye başkanları Mesut Öner, Mustafa Şevik, İlkay Çıbık, Muzaffer Akyol, Mestan Ekici, Tuncer Tunçbilek, Abdullah Kumral, Ercan Öztürk, Fuat Çakır, İsmail Göçtü, Musa Karakoç, Yusuf Danışman, İbrahim Öztürk, İbrahim Afatoğlu ve Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Uğur Çizmecioğlu, Zafer Bakırsoy, Yıldıray Akıncı ile Murat Öztürk gibi birçok isim dikkat çekti.


YSE Kavşağında Kaza: 1 Yaralı
Vekillerin Tekne Turu: Işıklı Gölü Nilüfer Sezonu Açıldı
İşkur’dan Engelli ve Eski Hükümlülere Dev Hibe
“O Linke Tıklamayın” Uyarısı: Emeklilere Sms Dolandırıcılığı
Döviz Dönüşüm Desteği Uzatıldı
Pamukkale Antik Havuz 16 Ay Sonra Yeniden Açıldı
Denizli Protokolünden 1 Mayıs Mesajları
