Denizli-Uşak karayolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bölgede büyük paniğe neden oldu.
Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi sınırları içerisinde gerçekleşen olayda, seyir halindeki bir yolcu otobüsü ile işçi servisi kafa kafaya gelerek çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs devrilirken, yolcu otobüsü yoldan çıkarak durabildi; olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.
Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptıkları ihbarın ardından bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, otobüs şoförü Ayhan Arıkan’ın durumunun ağır olduğu ve araçta bulunan 13 yolcunun yaralandığı belirlendi.
İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilirken, ağır yaralı olarak Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırılan otobüs şoförü Ayhan Arıkan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan diğer 13 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği bildirilirken, güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Polisten Kaçtı, 4 Araca Çarptı: 450 Bin TL Ceza
Gülizar Biçer Karaca’dan Ankara’daki Madencilere Destek
CHP İl Binasının Su Aboneliğinde Yeni Gelişme
Motorine Yeni Zam: Denizli’de 84,53 TL Olacak
Çamlık Bulvarı’nda Yayalaştırma Saatleri Değişti
Denizli’de 604 Bin Araç Var
Denizli-İzmir Tren Seferlerine Yüzde 76,9 Zam!
