Denizli Valiliği Konferans Salonu’nda düzenlenen yılın ilk koordinasyon toplantısı; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı.
Toplantıda ayrıca DESKİ Genel Müdürü Egemen Emre Beşli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş, İlçe belediye başkanları ile bölge ve il müdürleri hazır bulundu. Vali Köşger’in açılış konuşmasıyla başlayan oturumda, 2026 yılı yatırım projelerine ilişkin güncel bilgiler paylaşıldı.
Vali Yavuz Selim Köşger, İl Koordinasyon Kurulu’nun yürüttüğü çalışmaların ilin kalkınması açısından kritik bir önem taşıdığını ifade etti. Çözüm odaklı bir yaklaşımla tüm taleplerin karşılanacağını belirten Köşger, iş birliğinin Denizli için hayırlı olmasını diledi. Vali Köşger konuşmasında, “İlimizin çok yönlü kalkınması için kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından vatandaş odaklı önemli projeler gerçekleştirilmeye devam ediliyor” ifadelerini kullandı.

Metallica Üyeleri Kirk ve Robert Denizli’deydi
Denizli’de 83 bin 926 Kişi Yalnız Yaşıyor
Denizli’de Çiftçi Başına 1,3 Traktör Düşüyor
Akaryakıt Fiyatlarında Tabela Değişti
44 Yaşındaki Kadın Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitirdi
Milletvekili Karaca’dan Kadın İstihdamı İçin Teklif
Denizlili Damadın Ticari Zekası
