Denizli Ticaret Odası’nda, TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulu tarafından girişimcilere yönelik düzenlenen eğitim programının 3. Modülü gerçekleştirildi.
“Destek Mekanizmaları ve Teşvikler” başlıklı programda KOSGEB, GEKA, TKDK, Pamukkale Teknokent ve İŞKUR uzmanları; girişimcilere sunulan hibe, teşvik, finansman ve destekler hakkında bilgi verdi. Katılımcılara ayrıca başvuru şartları ve süreçleri anlatıldı.
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, gençlerin iş fikirlerini doğru bilgi ve planlamayla sürdürülebilir işletmelere dönüştürmelerini önemsediklerini belirterek, girişimcilere yönelik eğitim ve proje çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bekir Çakır ise Erdoğan’a sağladığı destekler nedeniyle teşekkür ederek, genç girişimcilere yönelik çalışmaların artırılarak sürdürüleceğini ifade etti.

Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye Geçti
Denizli’de 92 Üreticiye 52 Milyon Liralık Sulama Desteği
Denizli’de Ahilik Haftası Kutlandı
Adalet Bakanlığı’ndan 81 İle Genelge
Denizli’de Müze ve Antik Havuz Ziyaret Saatleri Değişti
