Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET üzerinden yapılan ihalelerde usulsüzlük ve kara para aklama şüphesi tespit edildi.
Mülkiye Başmüfettişi raporu ve emniyet incelemeleri doğrultusunda aralarında görevden uzaklaştırılan tutuklu Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Genel Sekreter Cansel Tuncer’in de bulunduğu 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Antalya merkezli olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Denizli ve Edirne’de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 29 kişi yakalandı. Şüphelilerden 2’sinin cezaevinde, 2’sinin ise yurt dışında olduğu, 3 kişi için ise arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Soruşturmada ihalelerde usulsüzlük ve para akışı yoluyla kara para aklama şüphesi tespit edilirken, dosyada yaklaşık 113 milyon 426 bin TL kamu zararı oluştuğu bildirildi.

Şeniz Doğan: Belediye Meclisi’ndeki Dengeler İçin CHP’de Kalıyorum
Acıpayam’da Lavantalar Ziyaretçilerini Bekliyor
Gazi Erdal Özdemir Hayatını Kaybetti
Yargıtay’dan Emsal Boşanma Kararı
Denizli’de Termometreler 42 Dereceyi Gösterecek
Babadağ Belediyesi Spor Tesisi ve Futbol Sahası Açılıyor
Halis Ödel CHP’ye Veda Etti
